Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Van harte welkom

Leven doe je niet alleen. Als we dat al niet wisten, heeft de coronatijd ons dat wel heel duidelijk gemaakt. We hebben vrienden, familie, buren, collega's, kennissen en andere dorpsgenoten nodig om echt gelukkig te zijn.

Daarom geven we als gemeente Tynaarlo in deze website iedereen die dat wil, informatie en tips over hoe in onze lokale samenleving nog beter haar of zijn weg te vinden. Of om haar/zijn huidige leven goed te blijven leven, ook als dat niet gemakkelijk is.

Iedereen in onze gemeente moet mee kunnen doen. In de buurt. Bij een sportclub. Thuis. In de dorpsvereniging. Als vrijwilliger om anderen te helpen. In zangvereniging. In een politieke partij.  Gewoon met vrienden of familie. Of op een andere manier.

De meesten van ons hebben vroeg of laat een kortere of lange periodere moeite om mee te kunnen doen. Of zelfs in hun eentje het hoofd boven water te houden. Door lichamelijke of mentale problemen. Of gewoon door gebrek aan geld. Vaak kunnen we dan terugvallen op vrienden, buren of familieleden, maar zeker niet altijd.

Ook dan kan deze website helpen. Met nuttige informatie en links naar bijvoorbeeld de aanvraag van een uitkering of financiele bijdrage. Schroom niet er gebruik van te maken! Die regelingen zijn er niet voor niets.