Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Toegankelijkheid

De gemeente Tynaarlo besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Webrichtlijnen

De website van de de gemeente Tynaarlo voldoet nog niet aantoonbaar aan de Europese standaard EN 301 549. In 2018 heeft de gemeente Tynaarlo een nieuwe website ontwikkeld. Bij de ontwikkeling is het VN Panel Tynaarlo (voor toegankelijkheid) betrokken geweest. Daarnaast is er bij de bouw van de techniek en het schrijven van de content veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid. Er is echter nog geen toegankelijkheidsonderzoek gedaan naar de gehele website. Deze zal naar verwachting plaatsvinden in de loop van 2018. Het optimaliseren van de toegankelijkheid van de website is een doorlopend proces. De website was op 4 april 2018 dus wel klaar voor lancering, maar is nooit af. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van onze voortgang op het gebied van toegankelijkheid.

Melding van ontoegankelijkheid

Heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren. Beschrijf in uw melding in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op.

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast. U kunt uw melding mailen aan info@tynaarlo.nl.

Bevindingen toegankelijkheidsonderzoek

In december 2018 is een her-inspectie gehouden door het bureau Firm Ground. De bevindingen vindt u in het onderstaande onderzoeksrapport: