Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Basisscholen

Als je kind vier wordt gaat het voor het eerst naar de basisschool. In de gemeente Tynaarlo zijn er veel verschillende soorten basisscholen. Grote en kleine scholen, openbaar en vanuit geloofsovertuiging, en met diverse onderwijsconcepten. Voor welke school kies jij? In de digitale gemeentegids in de rubriek 'onderwijs en opleiding' vind je een overzicht van de basisscholen in onze gemeente en kun je ze op de kaart terugvinden.

Direct naar de digitale gemeentegids

Openbare basisscholen

Het openbaar basisonderwijs in de gemeente Tynaarlo wordt verzorgd door Stichting Baasis. De stichting heeft scholen in Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Tynaarlo, Vries, Yde, Zeijen, Zuidlaarderveen en Zuidlaren. Meer informatie over de organisatie en haar scholen vind je op de website van Stichting Baasis.

Christelijk basisonderwijs

Stichting CKC Drenthe verzorgd het Christelijk basisonderwijs in de gemeente Tynaarlo. De organisatie heeft scholen in Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Vries en Zuidlaren. Meer informatie over de organisatie en haar scholen vind je op de website van CKC Drenthe

Gereformeerd basisonderwijs

In Zuidlaren is een gereformeerde basisschool. De school valt onder de scholenstichting Noorderbasis. Meer informatie over de organisatie en de school in Zuidlaren vind je op de website van Noorderbasis.

Katholiek basisonderwijs

In Eelde-Paterswolde is een katholieke basisschool. De school behoort tot de scholenstichting Primenius. Meer informatie over de organisatie en de school in Eelde-Paterswolde vind je op de website van Primenius.