Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Knutselende kinderen en mensen in gesprek bij de Keet van Tynaarlo

Keet van Tynaarlo

De Keet van Tynaarlo reist ieder jaar door onze gemeente en komt langs verschillende dorpen. Ieder dorp heeft een eigen samengesteld programma dat interessant is voor jong en oud. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten! Op deze pagina wordt het meest recente programma van de Keet gepubliceerd.

Direct naar het programma van de de Keet op vakantie

Over de Keet van Tynaarlo

De Keet van Tynaarlo is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente, Dorpsbelangen en scholen. Het is een mobiel kantoor, ad hoc podium waar activiteiten worden georganiseerd. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen op een laagdrempelige manier in contact komen met onderwerpen als kunst, cultuur, sport, gezondheid en duurzaamheid.

Knutselende kinderen met de leidster. Naast de tafel staat een lokale bewoner met een grasmaaier te kijken naar de kinderen.

Heb je een vraag?

Heb je een goed idee? Wil je iets organiseren in jouw buurt? Onze cultuurcoaches staan voor je klaar en gaan graag met je in gesprek. Stuur een mail naar cultuurkeet@tynaarlo.nl.

Archief