Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Keet in de Zomer

De Keet van Tynaarlo gaat voor zes weken in de vakantiemodus en draait een gevarieerd programma voor de jeugd in de drie grote kernen van onze gemeente. De jeugd kan zich deze zomer vermaken met verschillende cultuur- en sportactiviteiten. Kom langs voor een van de activiteiten of gewoon voor een gezellig praatje! Iedereen is welkom.

Programma Keet in de Zomer week 29 t/m 34
Knutselende kinderen met de leidster. Naast de tafel staat een lokale bewoner met een grasmaaier te kijken naar de kinderen.

Over de Keet

De Keet is een mobiel kantoor en ad hoc podium waar activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Ook zijn er spreekuren over verschillende onderwerpen. Heb jij een goed plan of wil je zelf iets in jouw buurt organiseren? Kom dan vooral langs! Wij gaan graag met je in gesprek.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar onze cultuurcoaches via cultuurkeet@tynaarlo.nl.

Let op: voor vragen over sportactiviteiten, stuur een mail naar sport@tynaarlo.nl. En voor vragen over de zomermiddag, pannakooi, jongerenavond en andere activiteiten met Neie Naober, neem dan contact met de jongerenwerkers via info@neienaober.nl of bel naar 0592 - 749 332.

Knutselende kinderen bij de Keet in Zeegse