Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Tynaarlo trakteert vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden.

Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo, of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties en kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?

In de uitvoering van de actie werkt de gemeente samen met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van welzijnsstichting Neie Naober. Het VIP heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Dat kan tot en met zondag 17 juli. Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen tijdens kantooruren bellen met Neie Naober (0592 - 749332). De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.