Met spoed jeugdhulp nodig buiten kantooruren? Neem dan contact op met Spoed voor Jeugd Drenthe via 0592 - 38 15 30. Alle overige informatie over hulpverlening vindt u op de pagina 'hulp nodig' 

Informatieve wandeling door het Hunzedal

Op donderdag 23 juni van 18.30 tot 20.30 uur is er een informatieve wandeling van ongeveer 5 km door het gebied Tusschenwater, in het Hunzedal in de gemeente Tynaarlo. De wandeling in Tusschenwater is één van drie wandelingen die die avond in het Hunzedal plaatsvinden. De wandelingen worden begeleid door verschillende mensen van de gemeente, prolander en waterschap Hunze en Aa’s.

Tijdens de wandeling door het Tusschenwater, wordt verteld over de Hunzevisie en hoe het opnieuw inrichten van het gebied aansluit op de visie en op de overige gebieden in de Hunze. Verder wordt er gesproken over de prachtige flora en fauna en kan dit met eigen ogen worden gezien.

Aanmelden voor deze wandeling kan via de QR-code. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de details over de wandeling. Meer informatie en aanmelden voor een andere wandeling, kijk op www.provincie.drenthe.nl/hunze.

QR-code met de tekst 'SCAN ME'

De wandelingen zijn georganiseerd door Prolander en de provincie Drenthe in samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn, Aa en Hunze en Tynaarlo, Waterschap Hunze en Aa’s en het Drenste Landschap.